Revisor til webshop

Bliv den bedst sælgende webshop

Når du har styr på dit regnskab, kan du blive den bedst sælgende webshop i din branche. Vores verden er i konstant forandring. Også i lille Danmark, hvor vi suger til os af viden fra de store spillere i udlandet.

Den traditionelle detailhandel er i tilbagegang, hvorimod internethandelen er støt stigende. Selvom den er støt stigende, er det dog ikke den rene idyl. Rigtig mange webshops kører med underskud og trækker på reserverne, selv de store spillere på markedet.

Med et regnskab der står knivskarpt, har du større mulighed for at lave underskud til overskud

Jeg forvandler dit regnskab fra modgang til medgang

Book et uforpligtende møde

Ring eller skriv til mig allerede nu, hvis du savner hjælp til dit regnskab eller ønsker rådgivning.

Opstart af webshop

Der er en masse spørgsmål om de økonomiske aspekter af en opstart, der presser sig på. Hvis du vil starte en webshop, er der mange ting at holde styr på.

  • Er mit dækningsbidrag for højt eller for lavt?
  • Hvor meget skal jeg bruge til driftskapital?
  • Hvor mange penge er der tilbage til markedsføring?
  • Er der nogle regler for import fra Kina?

Jeg kan hjælpe dig med at sætte tal på alle dine spørgsmål fra starten, så du har tid og råd til at markedsføre dig og sove trygt.

Er det nødvendigt med en revisor

Er det nødvendigt med en revisor?

Nej, det er ikke nødvendigt med revisor. En webshop kan startes uden de helt store udgifter.

Jeg er selvfølgelig farvet af mit hverv som registreret revisor, når det kommer til spørgsmålet men det er vigtigt for mig at være helt reel.

Det kan dog være en rigtig god ide at rådføre sig med en revisor. Det kommer helt an på hvor stort du har tænkt dig, det skal være fra starten.

De fleste starter en webshop med selskabsformen enkeltmandsvirksomhed. Så er det muligt at trække underskuddet fra i din personlige indkomstskat.

Når du så begynder at sælge og tjene penge, kan det være en fordel at omdanne din enkeltmandsvirksomhed til et ApS. Det gør at du ikke hæfter personligt længere og du har mulighed for at lege med holdingselskab og skattefrit overføre overskud hertil, med mulighed for videre investering.

Til at omdanne din virksomhed fra enkeltmandsvirksomhed til ApS, har du brug for en revisor.

Berg Revision

Jeg hjælper i hele Danmark

Ligesom din webshop ikke kender nogen grænser, så er jeg heller ikke bundet af min adresse. Det meste er digitaliseret i dag, så du behøver ikke at have en lokal revisor længere. Bruger i e-conomics, Dinero, Billy, Microsoft Dynamics 365 eller et helt femte regnskabsprogram, så kan jeg assistere.

Berg Revision holder til på Fyn nær Odense. Jeg har ikke noget stort administrationsapparat eller omkostninger til lokaler og det gør at jeg er konkurrencedygtig.

Har du brug for en registreret revisor, til at gennemgå det der ikke er blevet digitaliseret endnu, så har jeg kun brug for et arbejdsbord og en stol.

Kontakt mig

Jeg kører gerne ud, så du skal ikke føle dig bundet af min adresse.

Bygmestervej 5,
5750 Ringe

+45 40 20 96 71
lars@bergrevision.dk

Skriv en besked til mig