Revisor til selvstændig

Få sat tal på din frihedstrang

Hvis du som jeg har en stor selvstændighedstrang, så ved du også hvor rart det er at være herre i eget hus og selv kunne bestemme det hele. Men øv, der er nogen der ikke synes vi må bestemme alt selv. Det er selvfølgelig SKAT og Erhvervsstyrelsen jeg snakker om. SKAT skal betales til tiden og årsregnskabet skal laves 1 gang om året.

Så er det godt at du er havnet her hos mig. Jeg er registreret revisor og kan hjælpe med at få dit årsregnskab til at skinne og meget mere til.

Jeg ser desværre alt for mange virksomheder der går konkurs det første år, fordi de ikke har styr på deres regnskab. Det kan blive en bekostelig affære.

Undgå konkurs med Berg Revision

Book et uforpligtende møde

Ring eller skriv til mig allerede nu, hvis du savner hjælp til dit regnskab eller ønsker rådgivning.

Hvorfor skal du vælge en registreret revisor?

Rigtig mange selvstændige med både små og mellemstore virksomheder spørger mig, hvorfor de skal vælge mig frem for en selvlært revisor. Her kommer det simple svar. Jeg gennemgår obligatoriske uddannelser og har fingeren på pulsen inden for alt regnskab.

Hos mig får du en rådgiver der kender markedet. Jeg har været registreret revisor siden 1993 og har begået mig i rigtig mange brancher. Så min viden er stor. Derfor er jeg også effektiv og du vil opleve at jeg ikke fumler med tallene med tabt tid til følge.

Jeg kan også sørge for at din bundlinje tager sig allerbedst ud, når du skal op til banken, for at vækste din virsomhed endnu mere.

Berg Revision

Jeg hjælper selvstændige i hele Danmark

Bruger du allerede et regnskabsprogram, så behøver din revisor ikke længere være lokal. Jeg kan trække alle tallene ud til et årsregnskab fra dit regnskabsprogram. Bruger du e-conomics, Dinero, Billy, Microsoft Dynamics 365 eller et helt femte regnskabsprogram, så kan jeg assistere.

Berg Revision holder til på Fyn nær Odense. Jeg har ikke noget stort administrationsapparat eller omkostninger til lokaler og det gør at jeg er konkurrencedygtig både på pris og agilitet.

Kontakt mig

Jeg kører gerne ud, så du skal ikke føle dig bundet af min adresse.

Bygmestervej 5,
5750 Ringe

+45 40 20 96 71
lars@bergrevision.dk

Skriv en besked til mig