Revisor til iværksætter

Få iværksætteren i dig til at blomstre

Har du som jeg gået rundt om den varme grød i et stykke tid og endelig taget springet ud på det dybe vand. Derude hvor det ikke er sikkert du kan træde vande på ubestemt tid.

Jeg ved hvor vigtigt det er at have styr på de fleste tal fra starten af dit væksteventyr. Hvis du ikke har det ender det 7/10 gange med et konkurs.

Den første tanke du får med rette: Er en registreret revisor ikke alt for dyr? Og mit svar er nej, lad mig uddybe længere nede.

Mine regnskaber giver ro i maven

Book et uforpligtende møde

Ring eller skriv til mig allerede nu, hvis du savner hjælp til dit regnskab eller ønsker rådgivning.

Hvorfor skal du vælge en registreret revisor?

En iværksætter er kendt for ikke at have en rød reje til at starte med.  Du starter op med en drøm og en tro på at din idé er nøjagtig, hvad hele Danmark og måske verden har brug for. Idéen i sig selv er bare ikke nok og hvis du gerne vil finde ud af om din idé er rentabel i det lange løb, kan en investering i en revisor være vejen frem.

Jeg kan regne på hvor du skal lægge dine penge til at starte med og hvor mange penge der skal til for at din virksomhed giver overskud. Når du skal ud og sælge din idé til investorer, giver det dem et større incitament til at investere, når du kan fortælle dem nøjagtig, hvornår din idé giver overskud på bundlinjen.

Berg Revision

Jeg hjælper iværksættere i hele Danmark

Har du allerede allieret dig med et regnskabsprogram, så behøver din revisor ikke længere være lokal. Jeg kan trække alle tallene ud til et årsregnskab fra dit regnskabsprogram. Bruger du e-conomics, Dinero, Billy, Microsoft Dynamics 365 eller et helt femte regnskabsprogram, så kan jeg assistere.

Berg Revision holder til på Fyn nær Odense. Jeg har ikke noget stort administrationsapparat eller omkostninger til lokaler og det gør at jeg er konkurrencedygtig både på pris og agilitet.

Hvis du har brug for en registreret revisor, til at gennemgå det der ikke er blevet digitaliseret endnu, så er jeg også klar på et besøg hos dig.

Kontakt mig

Jeg kører gerne ud, så du skal ikke føle dig bundet af min adresse.

Bygmestervej 5,
5750 Ringe

+45 40 20 96 71
lars@bergrevision.dk

Skriv en besked til mig