Brancher

Få et overblik over hvilke brancher jeg beskæftiger mig med

Berg Revision beskæftiger sig med en lang række brancher

Som registreret revisor med mange års erfaring, har jeg de egenskaber der skal til for at vækste i netop den branche du har din virksomhed i.

Brancherne herunder er brancher jeg har beskæftiget mig meget med og som jeg har en stor viden om.

Book et uforpligtende møde

Ring eller skriv til mig allerede nu, hvis du savner hjælp til dit regnskab eller ønsker rådgivning.

Håndværkere

Hos Berg Revision ved vi at din dag altid er fyldt med opgaver der skal løses og kunder der skal hjælpes. Vi kan sørge for alt papirarbejdet, så du kan koncentrere dig om det du synes er sjovest.

Restauranter

Få mere tid til gæsterne og maden. Lad Berg Revision stå for dit regnskab. Jeg kan give dig det økonomiske overblik du har brug for og hjælper gerne med at sætte tal på dine visioner.

Webshops

Går du med tankerne om at starte en webshop eller har du allerede kastet dig ud i iværksætterlivet. Så kan Berg Revision hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring inden for rådgivning og regnskab til webshops og handel.

Sundhedssektor

Du får kyndig rådgivning hos Berg Revision, hvad enten du er læge, tandlæge, psykolog eller fysioterapeut/kiropraktor. Jeg ved du har travlt og derfor tilbyder jeg at sørge for alt regnskabsrelateret arbejde.

Industri

Har du en større industri- eller produktionsvirksomhed, så står jeg klar til at hjælpe med både rådgivning og regnskaber. Det gælder også hvis du både har produktion nationalt og internationalt.

Landbrug

Hos Berg Revision ved vi at landbrug er et stærkt reguleret erhverv. Med de rette briller på og den rette viden, kan du gå fra at have dundrende underskud til at vækste dit landbrug. Jeg dyrker tallene, du dyrker jorden.

Iværksætter

Har du en iværksætter gemt i maven eller er du allerede i fuld gang med at udleve iværksætterdrømmen. Så lad Berg Revision stå for det uoverskuelige regnskab og få ro i maven. Så er der mere overskud til at drive din forretning.

Selvstændig

Er du selvstændig erhvervsdrivende med gåpåmod, så er du havnet det rigtige sted. Som registreret revisor kan jeg sørge for alt det med regnskabstallene. Så kan du sørge for at blive endnu skarpere på din virksomhedsdrift.

Og mange flere

Det her er kun et lille udpluk af mit branchekendskab. Jeg rådgiver og laver revisionsarbejde for alle liberale erhverv, håndværks- og byggeribranchen, sundhedssektoren, it-virksomheder, landbrug mv.

Kontakt mig

Jeg kører gerne ud, så du skal ikke føle dig bundet af min adresse.

Bygmestervej 5,
5750 Ringe

+45 40 20 96 71
lars@bergrevision.dk

Skriv en besked til mig